Skip to main content
Helsingør Kampsport center

Great news i Helsingør : Så sker der noget fedt

Nye tider, nye ideer og en helt ny hjemmeside som næsten er helt færdig

De sidste 10 år har jeg undervist i noget som mange troede var noget andet end det var, og Jeg har tidligere været med i 2 organisationer, i dag er jeg kun med i 1

Jeg er med i en Brasiliansk Jiu Jitsu organisation og repræsenterer Grandmaster Flavio Behring i Danmark som er en af de højst graduerede i verden inden for dette

Jeg har valgt at forlade den ene organisation af personlige årsager og valgt at gå egne veje

Har valgt selv og sætte noget sammen, som jeg mener er helt unikt og ALLE KAN VÆRE MED

Der er sket rigtig rigtig meget indenfor kampsport de sidste 10 år og i kampsport handler det om konstant udvikling så derfor:

Flow som jeg har valgt og kalde det, er en meget modernet kampsport der indeholder alt og alle afstande, og kan bruges både til Selvforsvar og Sportskamp, og jeg glæder mig meget til, at dele det med alle som skulle være interesseret i at prøve det.

Tjek vores nye hjemmeside ud, den er som sagt ikke helt færdig og mangler galleri og en masse billeder er ikke helt på plads endnu.

Vi tilbyder altid alle nye elever en gratis prøve uge og vi har naturligvis også familie rabat

Vi ses

Helsingør Kampsportscenter

Hovedinstruktør Brian Berggren - Startede med at træne Kampsport som 11-årig. - Åbnede min første klub i Helsingør i 2005. - 12 års undervisnings erfaring, hvor jeg de sidste 7 år har undervist 20 timer om ugen både i stående kamp og i Brasiliansk Jiu Jitsu. - Seks år med fire trænings rejser om året i Tyskland og Belgien. - Har været i Brasilien tre gange for at træne og blive undervist i et af Rio´s mest populære MMA klubber X-Gym. - Er blevet undervist fast tre gange om året af Brasiliansk Jiu Jitsu Grandmaster Flavio Behring. - Repræsenterede Red belt Grandmaster Flavio Behring fra Brasilien 2010 – 2018 i Danmark. - Har sort bælte i hybrid stilarten Weng Chun. - Sort bælte i Brasiliansk Jiu-Jitsu (fik sort bælte juni 2019).