BØRNEHOLD

Selvkontrol i stedet for vold

Helsingør Kampsportcenter er stedet hvor hele familien hurtigt føler sig velkommen.

Brasiliansk Jiu – Jitsu til børn :

GIV DIT BARN KARAKTER :

Her har du, som forælder, mulighed for at gøre en stor forskel i dit barns liv og hjælpe dit barn, ved at styrke deres karakter.

Kampsport er så meget mere end de fleste tror. I Helsingør Kampsportscenter mener vi, at Kampsport / selvforsvar handler allermest om selvudvikling og ikke kun om, at lære at forsvare sig.

Tak fordi du giver dig tid til at læse dette:

Jeg har nu undervist fast i rigtig mange timer om ugen, både i kampsport og selvforsvar, i alle afstande. Jeg åbnede min første klub i Helsingør i 2005 og har nu 14 år efter undervist hver dag i min klub, og her har jeg også haft diverse skoler, og herunder utallige folkeskoleklasser, igennem klubben.

Mobning og usikkerhed er et stort problem, alle steder i verden

I en meget tidlig alder begyndte jeg desværre selv, at rende sammen med de forkerte mennesker, for at undgå at blive drillet… Her opstod der hurtigt et problem. Nemlig det de lavede efter skoletid… og når man ikke tør at sige nej, ender man meget hurtigt i en forkert løbebane.
Jeg ville så meget have ønsket, at der havde været sådan et godt redskab, som disse programmer og at nogen kunne have rustet mig som barn.

Livet er det dejligste i verden, men det kan også være barskt og som forælder ved man selv, at vores børn er det vigtigste i verden og man vil gøre sit bedste for at beskytte dem. Men vi kan desværre ikke være der hele tiden.

INGEN ER ENS

Hos os handler kampsport og selvforsvar om så meget mere, end som så.
Jeg har gennem årene erfaret at mange snakker om hvad der er den rigtige måde og den bedste. Men eftersom ingen er ens, syntes jeg bestemt at der ikke findes en speciel opskrift, på hvordan man underviser.

Det handler om selvudvikling, og om at den enkelte elev skal finde sin egen vej, finde ro, gennem hårdt arbejde og gennem leg skal lære at kunne være mere afslappet i stressede og pressede situationer og har sammensat et program hvor vi bruger forskellige teorier og concepter fra forskellige organisationer og kampsporter som jeg har trænet siden jeg var 11 år

Børnene får blandt andet:

Nye venskaber, bedre disciplin, forbedret selvværd og selvtillid, bedre manérer, forøget koncentration og bedre viljestyrke. Alt dette opnås via sport og selvforsvar, gennem hårdt arbejde. Derudover også at man skal være bedre til at hjælpe ens forældre i dagligdagen. Så bliver man jo glad, som forælder, da man har mere skøn tid med sit guld, nemlig sine børn.

MAN ER SEJ, NÅR MAN TØR AT SIGE NEJ – SELVKONTROL ISTEDET FOR VOLD

I Helsingør Kampsportscenter arbejder vi meget med bl.a. antimobning og at man er sej, når man tør at sige nej og selvkontrol i stedet for vold. At man ikke må drille og at man ikke skal hoppe med på at gøre noget dumt, med sine venner eller veninder. så man bliver modstandsdygtig overfor gruppepres. Det er jo aldrig rart at gøre noget som man egentlig heller ikke har lyst til. Det kan også sidde fast i mange år efter.

Disse værktøjer er rigtig gode at arbejde med og er også med til at gøre, at vi har en hel unik atmosfære i klubben og man vil opleve at ens barn bliver meget mere velbalanceret.


Træningen vil hjælpe med til at :

  • Rust dit barn til at få succes i sit liv
  • Hjælp dem med at blive den bedste, de kan blive i skolen
  • Udvikling af deres selvsikkerhed
  • De vil finde vej til deres eget potentiale
  • Selvdisciplin
  • Børnene lære naturligvis, at forsvare sig selv i alle afstande
  • Hjælp til at komme i rigtig god form / bekæmpe overvægt
  • Hjælp dit barn til at være en person af karakter

Her lærer børnene, at det er en naturlig ting i livet og lave en masse fejl og det ikke hedder vinde og tabe, men at man enten vinder eller lærer.


Vi sætter naturligvis børnenes temperament på prøve, så de igen bliver bedre til at kunne styre deres temperament i hverdagen.
Eleverne der deltager i Helsingør Kampsportcenter, kommer et stort skridt videre, fordi vi lærer dem om de vigtige livsfærdigheder og hvordan de udvikles til deres fulde! Disse succesfulde træk vil betale sig for resten af deres liv.
Men tag ikke kun mit ord for det, tjek vores anmeldelser på vores facebook side og / eller tjek vores resultater under info på vores hjemmeside.

Børn kan deltage helt ned fra 8 års alderen

Ring og book en gratis prøve uge på 26 85 91 47