Skip to main content
Hvis den her klub ikke kan udfordre dig så må du til udlandet og lede

Hvis den her klub ikke kan udfordre dig så må du til udlandet og lede

Jesper Elfelt Petersen

Jeg har dyrket kampsport i mere end 20 år. Jeg har prøvet at træne lidt forskellige steder jeg har besøgt flere klubber gennem årene. Jeg har ledt efter et sted/træner som kunne udfordre mig og lære mig de ting jeg syntes jeg mangler at kunne.

Jeg kendte godt Brian lidt i forvejen og havde da også min tvivl om hvor meget han kunne lære mig.

Men jeg er blevet helt vildt positivt overrasket over hvor dygtig Brian er. Han har lige præcis alle de ting jeg søgte.

Så er der dem der træner i klubben som bare er super fine og med mange niveauer fra de helt nye til nogle rigtig dygtige fighter.

Nogle er rigtig gode på gulvet mens andre er vildt gode til den stående del.

Hvis den her klub ikke kan udfordre dig så må du til udlandet og lede for der findes ikke meget beder her i Danmark.

Til sidst skal der lige siges kæmpe TAK til Brian for at have offeret sit liv til kampsport og for at han gider rejse verden rundt for at træne med de bedste i verden for at blive beder og dygtigere så han kan lære os andre det uden vi behøver at fare rundt i verden. Kæmpe respekt her fra. Og tak fordi du gider

Hvis den her klub ikke kan udfordre dig så må du til udlandet og lede for der findes ikke meget beder her i Danmark.
  • Jesper Elfelt Petersen
5