Skip to main content

BRASILIANSK JIU-JITSU – GULDREGN I TYSKLAND – ARMBARS AND CHOKES FOR BREAKFAST

Den kun 9 årige Evolet Elise Boris, som ikke konkurreret det sidste halve år pga corona, var i weekenden i tyskland hvor hun havde fået arrangeret en masse kampe.

Når man kæmper i Brasiliansk Jiu-Jitsu kan man vinde på point eller ved lås eller strangulering også kaldet, at vinde på submission, dvs. ved at modstanderen klapper også kaldet tap out.

Evolet var tidligt oppe og havde 6 kampe alle imod drenge, her både med gi og uden.
Evolet vinder suverænt alle 6 kampe på submission, og samtlige drenge må klappe ud på armbar og chokes, så det kunne ikke have gået bedre og jeg er endnu engang meget stolt af min kun 9 årige elevs præstation, fortæller Evolets træner Brian Berggren som få dage inden, gradueret hende til gult bælte.

Evolet har som det et par turneringer i vente i Berlin, Amsterdam og London herefter skal hun endnu engang til USA, hvor hun endnu engang skal deltage i nogen af de største turneringer indenfor sporten.

Jeg siger tak til Evolets forældre Michelle og Brian for at køre den lange tur, så Evolet kan få kampe, samt deres støtte i klubben. Tak til mine assistenter Jonas Holm og Maxime Rockall, og naturligvis også alle børnene som til dagligt træner med hende.